Nieuwe directeur

Dominique Dehaene nieuwe Directeur Special Olympics Belgium

Dominique Dehaene is aangesteld als nieuwe directeur van Special Olympics Belgium. Dominique Dehaene heeft een ruime ervaring in zowel de publieke als de privé- sector met functies in communicatie, corporate affairs en organisatieontwikkeling. Hij is op dit moment nog Chief of Staff van Skeyes, de organisatie die instaat voor de luchtverkeersleiding.

Dominique is een fervent sporter, sterk sociaal geëngageerd en van nabij betrokken met de uitdagingen en opportuniteiten van inclusie van personen met een beperking. Zijn toekomstgerichte visie, sterke persoonlijke waarden en strategische oriëntatie zullen ongetwijfeld bijdragen aan een verdere ontwikkeling van Special Olympics in België.

Hij begint officieel op 1 oktober in zijn nieuwe functie.

“Ik heb altijd gezocht naar zingeving, maatschappelijke meerwaarde en gedrevenheid in mijn werk en in mijn dagelijks leven. Special Olympics Belgium combineert dat alles en linkt het bovendien aan mijn grootste passie: sport. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de organisatie, de atleten, hun omgeving en de vele vrijwilligers sport voor atleten met een beperking verder te promoten en te versterken en zo mee bij te dragen tot hun inclusie in de maatschappij.” – Dominique Dehaene

Share :